Як змінюється траса "Київ – Літочки – Кіпті" під час ремонту (ФОТО)

У Службі автомобільних доріг у Київській області розповіли, що вже зроблено

На трасі "Київ – Літочки – Кіпті" тривають ремонтні роботи на 15-кілометровій ділянці поблизу трьох сіл. Про це повідомили у Службі автомобільних доріг у Київській області, передають "Коментарі".

У рамках президентської програми "Велике будівництво" на трасі "Київ – Літочки – Кіпті" вже влаштували перші два кілометри верхнього шару покриття. Наразі дорожні роботи тривають на 15-кілометровій ділянці поблизу сіл Пухівка, Зазим'я та Погреби.

Загалом на трасі "Київ – Літочки – Кіпті" вже влаштували 15 км нижнього шару асфальтобетону та розпочали укладання верхнього шару покриття. Окрім того, на цій дорозі облаштовують тротуари та узбіччя та встановлюють бортовий камінь.

Після середнього ремонту на трасі "Київ – Літочки – Кіпті" буде нове асфальтобетонне покриття. Тут також зроблять водовідведення, облаштують автобусні зупинки, нанесуть горизонтальну розмітку та встановлять дорожні знаки. Під час ремонтних робіт на трасі "Київ – Літочки – Кіпті" комунальники радять водіям бути уважними.

Нагадаємо, у Києві тимчасово обмежили рух транспорту на ділянці Великої кільцевої дороги через проведення ремонтних робіт. Перекриття руху буде діяти два місяці. Повідомляється, що на частині автодороги Т-10-27 частково обмежать рух. Обмеження діятиме з 16 липня по 19 вересня. Причиною перекриття траси стали ремонтні роботи на дорожньому покритті на ділянці між Московським шосе та вулицею Академіка Заболотного. Роботи виконуються разом з комплексним ремонтом кільцевої дороги на ділянці між Одеською площею до вулиці Ватутіна, щоб не перекривати рух двічі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Офісі президента України розповіли, коли закінчиться ремонт на ділянці траси "Київ — Харків — Довжанський", яка з'єднує Київ та міжнародний аеропорт "Бориспіль". Оновлену дорогу обіцяють відкрити наприкінці серпня. Трасу з Києва до аеропорту "Бориспіль" не ремонтували понад 17 років.

Читайте також про те, що внаслідок затяжних дощів на ділянці автомобільної дороги "Київ — Одеса" стався зсув ґрунту. Після надмірних опадів на 337 кілометрі біля села Троїцьке деформоване дорожнє покриття. Через це частково перекрили крайню праву смугу руху траси "Київ — Одеса".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Олег

17 липня 2021, 21:34

Положили асфальт до середини села Пухівка і на цьому ВСЕ...!!!!! Кінець великому будівництву.

Анатолій

17 липня 2021, 15:44

Так, від знаку Броварський район пішла робота,а по с Троєщина і до знаку Броварський район просто катастрофа,як і по всьому Деснянянському району.

Микола

17 липня 2021, 09:23

Брехня! Єдине, що зробили - поклали асфальт до середини Пуховки, при тому, що обочини не зробилии, ступенька 10-15см для з'їзду з асфальту. А далі - "залатали" ями, які вже знов відкрилися. Ділянка від Пуховки до Літок вся в ямах, вночі неможливо нормально їхати . В Погребах і Зазим'ї бордюри укладають дуже повільно, при "роботі" більше палять, ніж працюють, заважають нормальному руху, постійно тягнучки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися