З Києва до аеропорту "Бориспіль" зможуть дістатися більше пасажирів

В "Укрзалізниці" повідомили про посилення залізничного маршруту

З залізничного вокзалу Києва до міжнародного аеропорту "Бориспіль" зможуть дістатися більше пасажирів через збільшення кількості міст на експрес-маршрутах. Про це повідомляє пресслужба "Укрзалізниці", передають "Коментарі".

"Укрзалізниця" посилила маршрут "Київ — аеропорт "Бориспіль" ще одним експрес-поїздом Pesa. У перевізника зазначили, що кількість рейсів потяга не зміниться — курсуватимуть, як і раніше, 22 пари поїздів. Проте у пікові години збільшать кількість місць в експресах з Києва до Борисполя.

У найбільш завантажений час маршрутом курсуватиме здвоєний Pesa. Це дозволить перевозити 162 пасажири замість 81 за один рейс, додали в "Укрзалізниці".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Офісі президента України розповіли, коли закінчиться ремонт на ділянці траси "Київ — Харків — Довжанський", яка з'єднує Київ та міжнародний аеропорт "Бориспіль". Оновлену дорогу обіцяють відкрити наприкінці серпня. Трасу з Києва до аеропорту "Бориспіль" не ремонтували понад 17 років.

Нагадаємо, у Києві тимчасово обмежили рух транспорту на ділянці Великої кільцевої дороги через проведення ремонтних робіт. Перекриття руху буде діяти два місяці. Повідомляється, що на частині автодороги Т-10-27 частково обмежать рух. Обмеження діятиме з 16 липня по 19 вересня. Причиною перекриття траси стали ремонтні роботи на дорожньому покритті на ділянці між Московським шосе та вулицею Академіка Заболотного. Роботи виконуються разом з комплексним ремонтом кільцевої дороги на ділянці між Одеською площею до вулиці Ватутіна, щоб не перекривати рух двічі.

Читайте також, як на трасі "Київ – Харків — Довжанський" сталась ДТП за участі вантажівки. Аварія сталася на 27 кілометрі автобану "Київ — Бориспіль" поблизу села Щасливе. У Бориспільському районі на дорозі перевернулася вантажівка. Водія ушпиталено, рух на трасі було ускладнено через перекриття двох смуг в напрямку Борисполя.

Джерело: https://t.me/UkrzalInfo/622


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися