У Києві до кінця жовтня перекрили Кільцеву дорогу: подробиці (Карта)

Столична влада тимчасово обмежила рух на ділянці Кільцевої дороги через проведення робіт із капітального ремонту дорожнього покриття. Про це повідомили у пресслужбі комунальної корпорації "Київавтодор".

Повідомляється, що часткове обмеження руху буде діяти з 18 липня до 30 жовтня. На Кільцевої дороги тривають роботи з капітального ремонту. Наступним етапом буде оновлення ділянки від вулиці Луценко до Одеської площі в напрямку вулиці Академіка Заболотного.

Рух буде запущено по оновленій ділянці магістралі, дорожники заздалегідь вибачилися за можливі пробки і незручності.

Нагадаємо, що столична влада тимчасово обмежать рух на проспекті Валерія Лобановського через проведення ремонтних робіт дорожнього покриття. Повідомляється, що обмеження руху діятиме з 21:00 15 липня до 07:00 9 серпня, оскільки на проспекті Лобановського починають середній ремонт дорожнього покриття. Під час перекриття будуть виконані роботи по оновленню дорожнього покриття на ділянці між вулицями Брожки і Деміївська в обох напрямках.

Під час проведення робіт рух на проспекті буде частково обмежено. Комунальники заздалегідь вибачилися за можливі пробки і незручності.

Раніше "Коментарі" повідомляли про будівництво нової траси Київ-Кишинів.

Читайте також про закриття київського фунікулера до кінця літа.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Иван

20 липня 2021, 08:56

Интересно?за сколько этот участок всей окружной дороги!!! Отремонтировали КИТАЙЦЫ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися