ТОП-10 фраз від водіїв-порушників склали у Києві (ФОТО)

У столиці презентували незвичний фотопроєкт

У Києві презентували фотопроєкт про ТОП-10 фраз, які найчастіше доводиться чути інспекторам з паркування від водіїв-порушників. Про це повідомляє пресслужба Київської міської державної адміністрації (КМДА), передають "Коментарі".

Водії, які неправильно припаркували автомобілі у Києві, щоб переконати інспекторів не накладати штраф або зупинити евакуацію найчастіше вдаються до фраз типу: "Ти знаєш, хто я такий?!", "Дзвони Кличку, хай закриває цю богадільню!", "Може на місці домовимося?" та інших.

Інспектори з паркування зазначають, що найчастіше "нагадують" про свої посади депутати, судді, працівники прокуратури та адвокати. Деякі з них намагаються "домовитись на місці", а хтось вимагає негайно дзвонити меру Києва Віталію Кличку.

Нагадаємо, у Києві на паркувальних майданчиках вандали понівечили 24 інформаційні таблички. Переважна більшість пошкоджених у центрі столиці нових табличок розташовані у тих місцях, де є нелегальні паркувальники. Інформаційні знаки, які встановили нещодавно, залили фарбою та зеленкою.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві з 1 липня набули чинності нові тарифи на паркування автомобілів на муніципальних майданчиках вздовж доріг та вулиць у центрі й поблизу центру столиці. Найвища вартість паркування — у центрі столиці. За одну годину доведеться заплатити 35 грн. У прилеглих до центру Києва територіях вартість однієї години паркування становить 25 грн. Не змінилися тарифи на паркінг у спальних районах столиці — 5 грн за годину. Безкоштовним залишилось паркування у вихідні та святкові дні, а також з 22:00 до 08:00 — у робочі.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися