Відмовився платити: в Києві підліток заради розбив пляшку віскі за 7500 доларів (Відео)

В одному з магазинів української столиці блогер-підліток розбив пляшку елітного віскі, вартістю 7500 доларів заради відео в соцмережі TikTok і відмовився платити за нього. Про це повідомляє видання "Обозреватель" з посиланням на очевидців.

Повідомляється, що на відео можна помітити, як хлопець тримає в руках пляшку елітного алкоголю, а потім розтискає пальці. Поруч з ним знаходився ще один чоловік, який знімав інцидент на відео. Блогери відмовилися компенсувати магазину пляшку розбитого напою.

Правоохоронці повідомили, що дії підлітка можуть підпадати під статтю про навмисне знищення або псування майна. Стаття передбачає покарання від максимального штрафу в розмірі 68 тисяч гривень до позбавлення волі на строк до трьох років. Власники товару можуть в суді вимагати від хлопця відшкодувати збиток за розбиту пляшку.

Нагадаємо, що в столиці затримали доцента кафедри одного з міських університетів, який розбещував 12-річну дівчинку, яка є дочкою його знайомої. 54-річний чоловік побачив дівчинку на Русанівському пляжі, де і познайомився. Він взяв її номер телефону і почав перефарбовування, надсилаючи дитині порнографічні матеріали, а також просив відправити йому свої відверті фото.

Зловмисник просив дівчинку тримати їх спілкування в секреті, так як дорослі нібито можуть забрати її телефон і заборонити сидіти в інтернеті. Дівчинка все ж розповіла про домагання матері. Жінка відразу написала заяву в поліцію. Доцент був заарештований правоохоронцям, експертиза підтвердила його осудність і усвідомленість скоєних дій. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

Раніше "Коментарі" повідомляли про будівництво нової траси Київ-Кишинів.

Читайте також про закриття київського фунікулера до кінця літа.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися