Готуйтеся до пробок: в центрі Києва перекрили рух транспорту (Карта)

Через святкування Дня Хрещення Русі в центрі української столиці сьогодні тимчасово обмежують рух транспорту. Про це повідомили у пресслужбі Патрульної поліції Києва.

Повідомляється, що 28 липня у зв'язку з проведенням заходів, приурочених до 1033-ї річниці Хрещення Русі, в центрі Києва тимчасово обмежать рух усіх транспортних засобів на вулиці Трьохсвятительська. Патрульні забезпечуватимуть правопорядок, щоб все відбулося без пригод.

У поліції закликали всіх учасників заходів не порушувати правопорядок, не піддаватися на провокації і з розумінням поставитися до підвищених заходів безпеки.

Нагадаємо, що столична влада тимчасово обмежила рух на проспекті Валерія Лобановського через проведення ремонтних робіт дорожнього покриття. Повідомляється, що обмеження руху діятиме з 21:00 15 липня до 07:00 9 серпня, оскільки на проспекті Лобановського починають середній ремонт дорожнього покриття. Під час перекриття будуть виконані роботи по оновленню дорожнього покриття на ділянці між вулицями Брожки і Деміївська в обох напрямках.

Під час проведення робіт рух на проспекті буде частково обмежено. Комунальники заздалегідь вибачилися за можливі пробки і незручності.

Раніше "Коментарі" повідомляли про будівництво нової траси Київ-Кишинів.

Читайте також про закриття київського фунікулера до кінця літа.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися