У Києві на весь день обмежать проїзд транспорту по Південному мосту

Обмеження почнуться з 12:00 і триватимуть до 20:00

Сьогодні, 21 січня, на естакаді Південного мосту пройдуть планові роботи по заміні асфальтного покриття.  Їх проведуть на стороні правого берега і для цього частково перекриють рух. Обмеження почнуться з 12:00 і триватимуть до 20:00.  Про це повідомляє КК "Київавтодор".

Полотно ремонтуватимуть в напрямку Наддніпрянського шосе.  В цей час потік автомобілів, в основному, рухається у зворотний бік, тому роботи не повинні спровокувати великі пробки.  Увечері рух відкриють повністю.

Раніше повідомлялося, що на вулиці Шовковичній передумали вводити односторонній рух.  До цього питання пообіцяли повернутися пізніше.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", у Києві встановлять першу автоматичну парковку за 3,6 млн гривень. У Києві нарешті встановлять першу у місті автоматичну парковку, яку чиновники КМДА обіцяли встановити ще у травні 2017 року у дворі столчной мерії на Хрещатику, 36. Повідомляється, що управляти першим механічним паркуванням буде КП "Житній ринок". Парковка буде передана їм з балансу Департаменту транспортної інфраструктури КМДА.Така парковка буде розрахована на 12 автомісць. За площею вона займає усього два з половиною паркувальних місця. Тобто на місці двох машин буде стояти 12. Вартість однієї години паркування становитиме, приблизно 7 або 10 гривень.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися