У Києві сотні будинків залишилися без гарячої води: подробиці

В українській столиці проводять гідравлічні випробування тепломереж і відключають воду в будинках. Комунальні служби продовжують готуватися до опалювального сезону. Про це стало відомо з офіційних звітів КП "Київтеплоенерго".

Повідомляється, що на гідравлічну міцність випробувано вже більше 80% тепломереж Києва. Всього обслуговується 10 143 будинки житлового та соціального фонду, зокрема 6870 житлових будинків, 150 лікувальних закладів, 685 навчальних закладів і 2438 відомств.

Ці випробування допомагають виявити  та усунути слабкі місця водопроводу, підготувавши його до навантажень в опалювальний сезон. На сьогоднішній день подачу гарячої води обмежили в 531 будинку, серед яких 361 - житловий.

Нагадаємо, що в столичному Дніпровському районі відключили гаряче водопостачання на два тижні через проведення планових гідравлічних випробувань тепломереж. Про тсутствовать гаряча вода буде протягом двох тижнів - до 2 серпня. Під відключення потраплять частини житлових масивів Лівобережний, Соцмісто і ДВРЗ.

Відключень варто очікувати в будинках на вулицях Панельна, Челябінська, Нестійко, Микільсько-Слобідській, Раїси Окопної, Флоренції Віфлеємської, Фанерній, Сиваській, Алматинській, Машиністівській, Літинській, Опришківській, Марганецькій, Рогозівській, Калачевській, Профспілковій, Празькій, Сосюри, Сергієнка, Хоткевича, Попудренка, провулку Сеноманському, уздовж Русанівського каналу, проспекті Гагаріна і Броварському проспекті.

Раніше "Коментарі" повідомляли про будівництво нової траси Київ-Кишинів.

Читайте також про закриття київського фунікулера до кінця літа.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Наталья

7 вересня 2021, 10:30

По ул. Чернобыльская 10 нет горячей воды с 22 июня, включали несколько раз по 2-4 дня, до сих пор кормят обещаниями

Печерск

31 липня 2021, 14:41

Уже месяц нет горячей воды. Для чего эта статья? Пишите правду!

Свидомый укроп

31 липня 2021, 11:03

Та пи3дят, как дышат, в Печерском, как месяц нет, хотя обещали ещё 23 включить, в Киеве никогда и никто не соблюдает сроки...

Светлана

31 липня 2021, 08:42

На Печерске уже месяц нет горячей воды

Куреневка

31 липня 2021, 08:03

После ремонта и окончания испытаний включили в воскресенье горячую, во вторник уже из горячего крана текла холодная, в среду отключили опять полностью. Полтора месяца ремонта, и вот опять.

Джони

30 липня 2021, 13:40

Да с весны нет воды горячей

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися