У Києві з'явилися нові евакуатори

Запатентована система бічного завантаження дозволяє прибирати з дороги авто за хвилину

Київ отримав два евакуатори нового типу, які зможуть дуже швидко забирати з дороги автомобіль порушника. Про появу цих евакуаторів на вулицях міста повідомив "Київ оперативний" у Facebook.

У Києві з'явилися незвичні турецькі евакуатори. Запатентована система бічного завантаження дозволяє прибирати з дороги авто за хвилину. Іще одна хвилина піде на фотографування порушення та складання адмінпротоколу. Евакуатор піднімає автомобіль не лебідкою, а спеціальними тримачами й завантажує протягом хвилини. Для евакуації не потрібно фіксувати колеса автівки, що значно прискорює процес.

Нові евакуатори є мобільнішими та дозволяють забрати автомобіль, припаркований чи не в будь-якій позиції. Такі евакуатори тепер зможуть швидко звільняти вулиці від порушників. Також зазначається, що нові евакуатори офіційно ще не приступили до роботи на вулицях столиці.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", у Києві встановлять першу автоматичну парковку за 3,6 млн гривень. В інспекції з паркування кажуть, що на автоматичній парковці зможуть паркуватися усі бажаючі. Для її встановлення буде необхідно побудувати потужний фундамент з поглибленням у землю на півтора метра.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися