У Києві перекриють вулицю Березняківську: деталі (Карта)

Столична влада тимчасово обмежать рух транспорту в Дніпровському районі Києва на вулиці Березняківська через проведення ремонтних робіт. Про це повідомили у пресслужбі комунальної корпорації "Київавтодор".

Повідомляється, що з 22:00 30 липня і до 10:00 31 липня на вулиці Березняківська частково обмежать рух транспорту. Дорожники завершують середній ремонт покриття на вулиці, буде оновлено дорога на ділянці від вулиці Юрія Шумського до Дніпровської набережної. У ніч на 31 липня буде облаштовано верхній шар дорожнього покриття.

Роботи будуть виконуватися в нічний час, щоб менше впливати на трафік в місті, під час проведення робіт рух буде частково обмежено. Комунальники заздалегідь вибачилися за можливі незручності та пробки.

Gr4793UWPTAC7Ux5uVjozjqbL.jpeg

Нагадаємо, що столична влада тимчасово обмежила рух на проспекті Валерія Лобановського через проведення ремонтних робіт дорожнього покриття. Повідомляється, що обмеження руху діятиме з 21:00 15 липня до 07:00 9 серпня, оскільки на проспекті Лобановського починають середній ремонт дорожнього покриття. Під час перекриття будуть виконані роботи по оновленню дорожнього покриття на ділянці між вулицями Брожки і Деміївська в обох напрямках.

Під час проведення робіт рух на проспекті буде частково обмежено. Комунальники заздалегідь вибачилися за можливі пробки і незручності.

Раніше "Коментарі" повідомляли про будівництво нової траси Київ-Кишинів.

Читайте також про закриття київського фунікулера до кінця літа.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися