Як у Києві будують Окружну дорогу на Оболонь: відео з висоти

У столиці триває будівництво магістралі та мостів

У Києві триває будівництво Окружної дороги на Оболонь. Як працюють дорожники, на відео, знятому з висоти пташиного польоту, показав блогер Сергій Мухлинін, передають "Коментарі".

Автор відео зазначив, що будівельні роботи на Оболоні тривають на вулицях Богатирська та Сім'ї Кульженків. "Триває більш-менш активна фаза робіт: трамбують насип, готують конструкції з'їздів і мостових переходів. Багато техніки, роботи тривають", — прокоментував блогер Сергій Мухлинін своє відео.

як ремонтують трасу на ділянці від Одеської площі до вулиці Ватутіна. Цю ділянку столиця отримала на свій баланс від області нещодавно. Будівельники вже облаштували сучасну зливову каналізацію, а на кількох ділянках траси триває укладання щебеневої основи та асфальту.

На ділянці Великої кільцевої дороги встановлять 260 опор освітлення, шумозахисні екрани і озеленять прилеглу територію. Крім того, відремонтують тротуари, оновлять світлофори, облаштують велодоріжки і зупинки для громадського транспорту. Також у Києві відремонтують прилеглу до ділянки Великої кільцевої дороги вулицю Лятошинського.

Нагадаємо, столична влада тимчасово обмежила рух на ділянці Великої кільцевої дороги через проведення ремонтних робіт. Перекриття руху буде діяти два місяці — до 19 вересня. Причиною перекриття стали ремонтні роботи на дорожньому покритті на ділянці між Московським шосе і вулицею Академіка Заболотного.

Крім того, в Києві на кільцевій дорозі обмежили рух транспорту до кінця жовтня через капітальний ремонт. На кільцевій дорозі Києва ремонтуватимуть ділянку траси від вулиці Дмитра Луценка до Одеської площі. Дорожні роботи триватимуть в напрямку вулиці Заболотного. Через це до 30 жовтня на кільцевій дорозі рух транспорту буде здійснюватися по оновленій ділянці магістралі.

Раніше в Офісі президента України розповіли, коли закінчиться ремонт на ділянці траси "Київ - Харків - Довжанський", яка з'єднує Київ і міжнародний аеропорт "Бориспіль". Оновлену дорогу обіцяють відкрити вкінці серпня. Трасу з Києва в аеропорт "Бориспіль" не ремонтували понад 17 років.

Читайте также