У Києві підскочить вартість паркування

Розміри штрафів за стоянку з порушеннями також планують підняти

Найближчим часом у Києві мають підвищити вартість парковок та розміри штрафів за стоянку з порушеннями. Про це повідомив начальник Інспекції з паркування Дмитро Рахматуллін у Facebook.

Він написав, що вартість паркування на платних парковках останній раз переглядалась ще 2016 року. Нинішня ціна, на його думку, застаріла, а тому вона зросте мінімум до 50 гривень за годину.

Разом з тим чиновник зауважив, що у Києві придостатньо вільних паркінгів, але автомобілісти звикли залишати авто на узбіччях з порушеннями і тому транспортна ситуація у Києві лише погіршується. Для урегулювання цієї проблеми у місті планують збільшити штрафи.

Він зауважив, що остання міра просто необхідна, адже лише за 2019 рік кількість машин у Києві зросла на 15% від показника 2018-го. Як наслідок, запаркованих з порушеннями авто стало ще більше і тенденція на зростання кількості порушників буде продовжуватись, якщо не збільшити штрафи.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", у Києві з'явилися нові евакуатори. У Києві з'явилися незвичні турецькі евакуатори. Запатентована система бічного завантаження дозволяє прибирати з дороги авто за хвилину. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися