У Києві на лівому березі змінили рух транспорту: подробиці (Фото)

На лівому березі української столиці змінили рух на Харківському шосе. Тепер на магістралі з'явилася нова смуга для руху громадського транспорту. Про це повідомили в прес-службі Київської міської державної адміністрації.

Заступник голови КМДА Олександр Густєлєв повідомив, що на Харківському шосе від Дарницької площі до вулиці Привокзальна заробила смуга для руху громадського транспорту довжиною 3 кілометри в обидва напрямки. Шосе стало 32-й локацією з смугою для громадського транспорту в Києві.

Чиновник заявив, що завдяки впровадженню смуги будуть з'єднані Деснянський, Дніпровський і Дарницький райони столиці. До кінця року подібні смуги планують запустити на проспекті Правди, вулицях Лугова і Івашкевича.

Нагадаємо, що столична влада планує тимчасово обмежити рух на Хрещатику через проведення змагання з перетягування вантажівок, яке пройде біля будівлі мерії. Про це повідомили в прес-службі Київської міської державної адміністрації.

Повідомляється, що з 11:00 до 20:00 14 серпня на проїжджій частині Хрещатика, біля будинку №36 (будівля КМДА) відбудеться змагання з перетягування вантажівок "Тракпул чемпіонат", в якому візьмуть участь 20 атлетів. Під час проведення змагань рух на головній вулиці столиці буде обмежено.

Раніше "Коментарі" повідомляли про будівництво нової траси Київ-Кишинів.

Читайте також про закриття київського фунікулера до кінця літа.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися