На Київщині побудують базу для збірних команд України з футболу (ФОТО)

Створення тренувальної бази для футболістів допоможе посилити імідж Київської області

Незабаром в Київській області з'явиться Національна навчально-тренувальна база збірних команд України з футболу. Про це повідомляє пресслужба Київської обласної державної адміністрації.

За інформацією джерела, об'єкт буде розташований в селі Княжичі Броварського району. Під керівництвом заступника голови Київської облдержадміністрація Андрія Лісовика вже було проведено нараду прямо на місці об'єкта, в ході якого обговорювалося проєктування будівництва тренувальної бази.

picture

Заступник голови Київської ОДА Василь Володін зазначив, що будівництво даного об'єкта є вкрай важливим для регіону. За його словами, зараз йде активна робота над формуванням спортивного бренду Київщини. Створення тренувальної бази для футболістів допоможе посилити імідж Київської області.

picture

Також Володін підкреслив, що підготовка до будівництва тренувальної бази "з нуля" вже почалася і це питання він буде тримати надалі під своїм особистим контролем.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що блогер Сергій Мухлигін поділився в Мережі відео, на якому з висоти пташиного польоту зобразив, як просувається будівництво метрополітену Сирецько-Печерської лінії до столичного житлового масиву Виноградар. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання інформувало про те, що сквер Василя Стуса в Києві захистили від забудови. У Київській міській раді відзначили, що будівництво на ділянці, де розташований сквер Василя Стуса, повністю виключено. Детальніше читайте в нашому матеріалі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Слава

6 серпня 2021, 07:28

Зачем строить новое!?!? Есть мером броваров забытый старый комплекс стадион "Спартак"!!! Есть такой же предлагаемый "заводом порошковой металургии" в городе Бровары томуже руководству города Бровары принять на баланс за бесплатно комплекс "Металург" в 2013г. Но нет же нужно бабла отмыть на флагштоке за 24 миллиона грн. который нафиг никому не нужен кроме мера города бровары живущего в бориспольском районе...

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися