Метро на Виноградар: як виглядає будівництво з висоти (ВІДЕО)

Автор кадрів показав наземну частину будівельних робіт

У Києві триває будівництво метрополітену Сирецько-Печерської лінії до столичного житлового масиву Виноградар. Як ведуться будівельні роботи на наземній ділянці, показав на відео, знятому з висоти пташиного польоту, блогер Сергій Мухлигін, передають "Коментарі".

Автор кадрів показав, що відбувається з відкритою частиною будівництва метро на Виноградар та те, чого не видно з-за паркану.

"Дощі давно пройшли, однак котловани затоплені, роботи тут давно зупинені, техніка евакуйована... Сумно, музика під настрій будівництва. Залишає надію невеликий острівець робіт на майбутній станції "Проспект Правди", — прокоментував своє відео блогер.


Раніше у "Київметробуді" розповіли, щомайже завершили прокладку правого тунелю метро на Виноградар. Він з'єднає станції метро "Мостицька" і "Сирець". На всіх ділянках будівництва метрополітену Сирецько-Печерської лінії на станції "Мостиська" ведуться роботи з прокладанням інженерних мереж: водопроводу, каналізації та електромережі.

В "Київметробуді" показали ексклюзивні кадри будівництва метро на Виноградар, зроблені в демонтажних стовбурах на станції метро "Сирець". Сюди незабаром повинен був прийти прохідницький комплекс, який будує правий тунель між станціями "Мостицька" і "Сирець".

У Києві тривають активні ремонтні роботи по оновленню Великої кільцевої дороги. Блогер Сергій Мухлигін також показав, як ремонтують трасу на ділянці від Одеської площі до вулиці Ватутіна. Цю ділянку столиця отримала на свій баланс від області нещодавно. Будівельники вже облаштували сучасну зливову каналізацію, а на кількох ділянках траси триває укладання щебеневої основи та асфальту.

Нагадаємо, столична влада тимчасово обмежила рух на ділянці Великої кільцевої дороги через проведення ремонтних робіт. Перекриття руху буде діяти до 19 вересня. Причиною перекриття стали ремонтні роботи на дорожньому покритті на ділянці між Московським шосе і вулицею Академіка Заболотного.

Крім того, в Києві на кільцевій дорозі обмежили рух транспорту до кінця жовтня через капітальний ремонт. На кільцевій дорозі Києва ремонтуватимуть ділянку траси від вулиці Дмитра Луценка до Одеської площі. Дорожні роботи триватимуть в напрямку вулиці Заболотного. Через це до 30 жовтня на кільцевій дорозі рух транспорту буде здійснюватися по оновленій ділянці магістралі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Андрій

3 серпня 2021, 11:04

Ганьба меру і сором всім, хто за нього голосував. Ще такого не було, щоб в Києві 8 років метро не будувалось.

Вован

3 серпня 2021, 04:16

Они даже в работающих людей забрали зарплату, на 7 тунельном,14 тунельном, рабочие не видели зарплату пол.года

Степан

3 серпня 2021, 02:36

Станом на 01.08.21 ніякого руху...не помічено , тиша !

Андрей

2 серпня 2021, 23:22

При Яныке строилось в разы быстрее и метро и мосты, набережные, и многое остальное. И не только в Киеве. Но при этом кто больше ворует?? Нынешний мэр

антикорупционер

2 серпня 2021, 21:10

У путина мост построили на море а ЭТИ БАРЫГИ НЕ МОГУТ ТОНЕЛЬ ПРОРЫТЬ ЗА 10 ЛЕТ.......ГЕЙРОПА

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися