У Київській області збираються піднімати ціни на проїзд

У місті Біла Церква, що на Київщині, незабаром може подорожчати проїзд. Про це інформує видання "Крокус".

Перевізники заявили, що собівартість перевезення однієї людини виходить приблизно 10-12 гривень. У зв'язку з цими розрахунками будуть створені нові тарифи на проїзд. За інформацією джерела, всі необхідні розрахунки вже були подані перевізниками до виконавчого комітету.

Необхідність підвищення цін підприємці доводять подорожчанням палива, запчастин для авто, підвищенням мінімальної заробітної плати, а також високими цінами на електроенергію. Відзначається, що обсяг пасажирських перевезень на додачу до всього, значно зменшився, що головним чином позначилося на доходах.

Попри надані перевізниками аргументи для підвищення тарифів, лідер політичної партії "Біла Церква разом" Микола Бабенко заявив, що зробить усе, щоб не допустити підвищення вартості проїзду в місті.

"Я буду витрачати стільки часу, скільки буде потрібно, щоб не допустити необґрунтованого підвищення тарифів", - зазначив політик.

Також Бабенко попередив усіх, хто причетний до цієї "авантюри", що їм не вдасться провести чергову аферу.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що в приміських маршрутках Києва зрозуміли ціни на проїзд до столиці. Городяни обурені занадто високою вартістю. Детальніше читайте в нашому матеріалі.

Також видання інформувало про те, що в столиці готують спеціальні перепустки на проїзд у громадському транспорті на випадок посиленого карантину.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Віталій

5 серпня 2021, 17:28

Казлота! Не понажираються...

НИкита

5 серпня 2021, 05:15

Так как они себя ведудт бывает,хотят проезд больше,ну пость только попробуют хаммть людям

Галина

4 серпня 2021, 09:02

Да, согласна, чтоб тарифы на проезд подняли, но с условием, что все слои населения платили без всяких там льгот.

Заречанин

3 серпня 2021, 20:18

Бляя, постоянно у них все дорожает, цены на ремонт , бензин, ЗП... Правда я блять сомневаюсь что это так, не похоже чтобы автобусы часто ломались, особенно новые модели, заправляют по любому как и раньше каким то дерьмом, а по водилам не скажешь что у них как то ЗП поднимают, некоторые уебаны все чаще тупо мимо проезжают когда им машешь, одно хуйло вообще мне в ответ помахало и уехало

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися