У приміських маршрутках Києва подорожчав проїзд: у скільки обійдеться поїздка до столиці

Ситуацію прокоментував колишній народний депутат України

Перевізники підняли ціни на проїзд в приміських маршрутках. Тепер, щоб людям з області доїхати до Києва, доведеться платити більше. Про це інформує видання Today.

За словами джерела, наразі проїзд з міста Васильківка до столиці обійдеться городянам у 41 гривню. До слова, незадовго до цього подорожчав проїзд до Києва і з міста Вишгород, склавши замість 18 гривень 20. Зі Здорівки проїзд  до столиці обійдеться в 36 гривень.

У соціальних мережах місцеві жителі висловили своє невдоволення щодо підвищення тарифів. Багато хто припустив, що піднімаючи ціну за проїзд, перевізники хочуть покрити збитки, які їм принесла пандемія.

Прокоментував ситуацію і колишній народний депутат України Ігор Мосійчук. На своїй сторінці в Facebook політик зазначив, що підвищення тарифів є необґрунтованими.

"Це підвищення, а точніше встановлення нової (вищої) ціни на проїзд за цими маршрутами проводять держиморди з облдержадміністрації. З першого погляду, начебто, наші держиморди з Василівської ОТГ не мають ніякого відношення, але чому мовчать? Адже кожен розуміє, що підвищення цін необґрунтовано", - зазначив екснардеп.

Також Мосійчук звернувся до депутатів Київської обласної ради з вимогою перевірити обґрунтованість підвищення тарифів на проїзд і оповістити людей про результати перевірки.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" повідомляв читачам про те, що в Києві змінили режим роботи маршруток. Дізнатися докладніше про схему проїзду ви зможете в нашому матеріалі.

Також видання інформувало про те, що в Києві в День Незалежності України прогнозують пробки.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Ваня

2 серпня 2021, 22:41

А В УКРАИНЕ-ЕСТЬ власть;ИЛИ ТОЛЬКО "БЫДЛО зеЛЁНОЕ"

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися