На День Незалежності відбудеться грандіозний концерт на НСК "Олімпійський": список артистів

В українській столиці на День Незалежності 24 серпня влаштують грандіозний концерт, присвячений до 30-ї річниці здобуття незалежності. Про це повідомили на офіційному сайті заходу й опублікували список виконавців.

Відомо, що на стадіоні виступить багато зірок українського шоу-бізнесу, зокрема зірки естради, артисти опери та балету, а також симфонічний оркестр.

Серед артистів на концерті виступлять Сергій Бабкін, Ірина Білик, Олег Винник, Воплі Відоплясова, Брати Гадюкіни, Валентин Дитюк, Тіна Кароль, Ніна Матвієнко, Арсен Мірзоян, Наталя Могилевська, Людмила Монастирська, Океан Ельзи, Віктор Павлик, Тарас Петриненко, Оля Полякова, Олександр Пономарьов, Потап, Софія Ротару, СКАЙ, Руслана, Скрябін, ТНМК, Христина Соловей, Брутто, Надя Дорофєєва, Дзідзьо, учасники Євробачення GO_A, Джамала, Казка, Монатік, Мозгі, Таянна, Вєрка Сердючка, Київський симфонічний оркестр і Національний академічний ансамбль імені Вірського.

На глядачів чекатиме незабутня хореографія, величезні екрани, світлове і дрон-шоу, а також яскраві феєрверки. Вартість квитків стартує від 200 до 2500 гривень.

Нагадаємо, що в центрі столиці через масштабні репетиції святкування 30-ої річниці Незалежності України буде тимчасово обмежено рух транспорту. Відомо, що 18, 20 і 22 серпня будуть проведені репетиції військового параду до Дня Незалежності 24 серпня. Репетиції проходитимуть на Майдані Незалежності, Хрещатику, вулиці Велика Васильківська та проспекті Перемоги. У місцях проведення репетицій і святкових заходів буде обмежено рух транспорту.

Раніше "Коментарі" повідомляли про будівництво нової траси Київ-Кишинів.

Читайте також про закриття київського фунікулера до кінця літа.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися