На трасі Київ-Одеса проведуть наймасштабніший ремонт за 15 років (Відео)

На трасі державного значення М-05 сполученням Київ-Одеса проведуть капітальний ремонт дорожнього покриття на ділянці завдовжки 200 кілометрів за гроші Європейського банку реконструкції та розвитку. Про це повідомляє телеканал "Перший міський".

Повідомляється, що востаннє трасу серйозно ремонтували 15 років тому і відтоді там тільки проводили ямковий ремонт. В межах Одеської області відремонтують близько 15 ділянок на трасі, буде оновлено дорожню розмітку, а також скасовані деякі наземні пішохідні переходи й небезпечні повороти наліво.

Нагадаємо, що в державному агентстві "Укравтодор" вважають, що траса Київ-Одеса більше непридатна для подальшої експлуатації через зсув, який стався біля селища Троїцьке. Про це повідомив тимчасово виконуючий обов'язки голови "Укравтодору" Євген Кузькін.

Повідомляється, що через зсув і руйнування проїжджої частини біля селища Троїцьке траса Київ-Одеса вичерпала свої транспортно-експлуатаційні характеристики. Також в "Укравтодорі" зазначили, що після зсуву був проведений комісійний огляд ділянки, який встановив, що обвал стався в результаті інтенсивних опадів.

Раніше "Коментарі" повідомляли про будівництво нової траси Київ-Кишинів.

Читайте також про закриття київського фунікулера до кінця літа.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися