У Києві до військового параду готуються на злітній смузі (ФОТО)

Військові тренуються на базі державного підприємства "Антонов"

У Києві до військового параду готуються на злітній смузі державного підприємства "Антонов". Про це повідомили у пресслужбі Міністерства внутрішніх справ України, передають "Коментарі".

Перша репетиція розрахунків до військового параду з нагоди 30-річча Дня Незалежності України відбулася у вівторок, 3 серпня. На злітній смузі державного підприємства "Антонов" тренувались тисячі військових та співробітників силових структур.

До пішої колони парадних розрахунків Нацгвардії України увійшли військові спеціального навчально-тренувального батальйону "Почесна варта", кінологи зі службовими собаками, курсанти Національної академії та оркестр.

На урочисте святкування Дня Незалежності України в Києві очікують безпрецедентну кількість міжнародних гостей найвищого рівня. Це ускладнить київський трафік у ці дні кортежами, попередив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба.  

За тиждень до Дня Незалежності України привезуть оригінал Конституції Пилипа Орлика. Пам’ятку українського права, написану понад 300 років тому, з 16 серпня зможуть побачити всі українці у Софійському соборі.

В Україні 22 серпня будуть вшановувати учасників бойових дій на Донбасі. У цей день також відбудеться нова премія — "Національна легенда".

В День прапору України, 23 серпня, в географічному центрі країни буде зведено Монумент єдності. У цей день в усіх областях на центральних площах державний прапор України будуть підіймати в небо. Окрім того, 23 серпня у Києві відбудеться перший саміт "Кримської платформи".

Перший саміт перших леді та джентльменів і концерт легенд опери та балету також заплановані на 23 серпня, а готовність захищати незалежність України 24 серпня покаже великий військовий парад. Ще дві події заплановані на 24 серпня — це концерт італійського співака Андреа Бочеллі на НСК "Олімпійський" у Києві та салют. 

Нагадаємо, в центрі Києва три дні пройдуть масштабні фінальні репетиції військового параду до 30-річчя Дня Незалежності України. Підготовка до свята в центрі столиці триватиме три дні - 18, 20 і 22 серпня. У дні репетицій параду до Дня Незалежності роботодавців, офіси яких розміщені або прилягають до Майдану Незалежності, вулицях Хрещатик, Великій Васильківській і проспекту Перемоги, просять скоротити робочий день для працівників.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися