Погода у Київській області: синоптики дали прогноз на вихідні

Погода на вихідних в цей раз порадує жителів області

Всім, хто запланував на прийдешні вихідні активний відпочинок на природі, вдасться втілити в життя свої плани, оскільки погода в ці два дні буде в міру теплою і без опадів.

За даними Укргідрометцентру, в суботу, 7 серпня, на території всієї Київської області очікується хмарна погода. Температура повітря вдень складе до 24 до 26 градусів тепла. До ночі столик термометра покаже 16 градусів.

У неділю, 8 серпня, в Київській області також не прогнозують дощ. Протягом дня погода буде сонячною. Температура повітря очікується від 24 до 26 градусів тепла, а до ночі - до 16 градусів вище 0.

До слова, сьогодні, 5 серпня, Київську, як і багато інших областей, заллє зливами. Синоптики прогнозують упродовж цілого дня грозові дощі. Температура повітря складе від 25 до 27 градусів тепла. До ночі очікується до 17 градусів.

П`ятницю також не потішать жителів Києва та області погодою в цей день. Укргідрометцентр передає, що весь день буде йти дощ в супроводі з постійними грозами. Температура повітря підніметься до 28 градусів вдень і до 18 градусів вночі.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що в Києві можна буде побачити неймовірний зорепад. За словами фахівців, в серпні поточного року у людей буде можливість побачити близько 40 метеорів за одну годину. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що в Мережі показали бекстейдж зі зйомок пригодницького історичного екшену на території Київської області. Детальніше читайте на нашому сайті.

Джерело: https://meteo.gov.ua/ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися