У Києві на Троєщині заборонили парковку велосипедів BikeNow: причина

Сервіс по прокату велосипедів BikeNow заборонив парковку на Троєщині через те, що кількість крадіжок велосипедів набула загрозливого характеру. Про це повідомили на офіційній сторінці компанії в Facebook.

Повідомляється, що сервіс заявляє про повну заборону на парковку транспортних засобів на Троєщині через часті крадіжки велосипедів. У компанії заявили, що тенденція набула загрозливих масштабів. Якщо в першій половині літа це були поодинокі випадки, то в останній місяць ситуація стала жахливою.

У компанії підкреслили, що навіть часткові обмеження зон паркування не допомогли, а велосипеди продовжили зникати. У BikeNow вибачилися перед своїми постійними клієнтами з Троєщини, проте зазначили, що ситуація ставила під загрозу існування сервісу як такого.

Нагадаємо, що в Дарницькому районі столиці біля станції метрополітену "Осокорки" почав обвалюватися шляхопровід, місцевих жителів і водіїв закликають бути обережними. Про це повідомили на Telegram-каналі "dtp.kiev.ua".

На фотографії можна побачити, що на проспекті Миколи Бажана шляхопровід на розв'язці над станцією метро "Осокорки" почав руйнуватися, а його уламки обвалюються вниз. На каналі закликали бути обережними й дивитися вгору, перебуваючи на місці.

Раніше "Коментарі" повідомляли про будівництво нової траси Київ-Кишинів.

Читайте також про закриття київського фунікулера до кінця літа.

Читайте также