У центрі Києва частково обмежать рух: подробиці (КАРТА)

Водіїв попередили про обмеження на вихідних

У центрі Києва у суботу, 7 серпня, частково обмежать рух транспорту через ремонтні роботи. Про це попередили у комунальній корпорації "Київавтодор", передають "Коментарі".

За даними комунальників, рух транспорту буде частково обмежений на вулиці Хрещатик із 8:00 до 17:00. На цій дорозі будуть виконувати поточні ремонтні роботи, інформують в КК "Київавтодор". У суботу, 7 серпня, ремонтувати будуть ділянку дороги від вулиці Прорізної до Алеї Героїв Небесної Сотні. Під час ремонтних робіт рух буде частково обмежено. Рішення виконувати ремонт у вихідний ухвалили, щоб менше впливати на трафік, пояснили у комунальній корпорації "Київавтодор".

 

Окрім того, столична влада тимчасово обмежить рух на Гаванському мосту через проведення ремонтних робіт на дорожньому покритті. Часткове перекриття руху буде діяти з 21:00 6 серпня до 21:00 10 серпня. На переправі виконають поточний ремонт. Роботи будуть проходити в напрямку Поштової площі — з вулиці Набережно-Рибальська на вулицю Набережно-Хрещатицька. Основний етап робіт планують виконувати вночі, щоб менше впливати на трафік у Києві. Комунальники заздалегідь вибачилися за можливі пробки і незручності.

Нагадаємо, у Києві розпочали підготовчі роботи з будівництва Оболонського пішохідного мосту зі сторони вулиці Прирічної на острів Оболонський. Довжина Оболонського мосту складе 72,4 метрів, а його ширина — 4,5 метри. Система мостів має з’єднати Оболонський острів, парк "Наталка" та вихід на вулицю Прирічна між затоками Собаче Гирло та Оболонь. Це буде єдиний піший маршрут для киян та гостей столиці. 

У Києві також активно тривають роботи з будівництва Подільсько-Воскресенського мосту. Зараз тут облаштовують пішохідну зону та інтегрують заїзд із набережної. Також у столиці триває ремонт Великої кільцевої дороги. Дивіться, як ремонтують трасу на ділянці від Одеської площі до вулиці Ватутіна. Цю ділянку столиця отримала на свій баланс від області нещодавно. 

Читайте также