У Києві на два місяці перекрили проспект Героїв Сталінграда: деталі (Карта)

Столична влада тимчасово обмежила рух на проспекті Героїв Сталінграда в Оболонському районі через проведення капітального ремонту. Про це повідомили у пресслужбі Київської міської державної адміністрації (КМДА).

Відомо, що часткове перекриття руху буде діяти з 7 серпня до 26 вересня. На проспекті починають масштабний капітальний ремонт. На першому етапі роботи будуть проводитися на ділянці від вулиці Приозерна до вулиці Архипенка в напрямку станції метро "Оболонь".

На магістралі оновлять систему зливової каналізації, облаштують нову проїжджу частину та асфальтне покриття. На проспекті також з'являться велодоріжки й оновлені тротуари. На час проведення робіт рух буде частково обмежено.

NqMQ6J7LiEUt96w4vHd7B4i1B.jpeg

Нагадаємо, що столична влада планує тимчасово обмежити рух на Хрещатику через проведення змагання з перетягування вантажівок, яке відбудеться біля будівлі мерії. Про це повідомили у пресслужбі Київської міської державної адміністрації.

Повідомляється, що з 11:00 до 20:00 14 серпня на проїжджій частині Хрещатика, біля будинку № 36 (будівля КМДА) відбудеться змагання з перетягування вантажівок "Тракпул чемпіонат", в якому візьмуть участь 20 атлетів. Під час проведення змагань рух на головній вулиці столиці буде обмежено.

Раніше "Коментарі" повідомляли про будівництво нової траси Київ-Кишинів.

Читайте також про закриття київського фунікулера до кінця літа.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Анатолій

16 серпня 2021, 22:15

Не має розв’язки , напроти будинків Парус, Рарк Стоун

Анатолій

16 серпня 2021, 22:13

Нема виїзду на проспект напротів будинків «Паруса» Парк Стоун, є на розв’язку проект, не зручний розворот коло супермаркета Новус.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися