У Києві можуть змінити режим роботи метро: подробиці

У київському метрополітені повідомили про можливі обмеження на вхід на станції в центральній частині столиці через проведення футбольного матчу на НСК "Олімпійський". Про це повідомили в прес-службі столичної підземки.

Повідомляється, що в зв'язку з проведенням футбольного матчу Шахтар-Генк, який розпочнеться о 20:30 можливі деякі зміни в роботі метрополітену. Перед початком футбольного поєдинку, а також після закінчення гри можливі закриття на вхід станцій "Палац спорту", "Олімпійська" та "Площа Льва Толстого".

Нагадаємо, що г ородской голова Києва Віталій Кличко розповів про те, коли планується відкриття нових станцій метро на житловий масив Виноградар.

За словами мера столиці, компанія "Київметробуд" гарантувала, що до кінця 2021 року на Виноградарі відкриють одну станцію метрополітену. З 1300 метрів тунелю вже пройдено 900. Він зазначив, що залишилося ще кілька речей і є деякі порушення за термінами, проте як мінімум одна станція повинна бути відкрита.

Кличко підкреслив, що всі роботи профінансовані і ніяких проблем бути не повинно, тому станцію "Мостицька" на Виноградар повинні будуть відкрити до кінця 2021 року.

Раніше "Коментарі" повідомляли про будівництво нової траси Київ-Кишинів.

Читайте також про закриття київського фунікулера до кінця літа.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися