Де в Київській області найбрудніше повітря (ФОТО)

На схемі буде вказано, в якому місті Київської області найбільш забруднене повітря

На сьогодні якість повітря в Києві та області в цілому задовільний. Однак в деяких місцях все ж є незначні перевищення норми. Завдяки станцій моніторингу якості повітря GAIA можна відстежити, де в області найчистіше повітря, а де - найбрудніше.

picture

Нижче буде наведено таблицю, розділена за кольорами, в якій кожен колір відповідає певному рівню якості повітря. Наприклад, зелений означатиме, що якість повітря є хорошим, а темно-червоний - небезпечним. Далі прапорці з цими квітами будуть відображені на загальній карті.

picture

Так, за станом на 11:20 10 серпня 2021 року, в місті Бориспіль максимальний індекс якості повітря дорівнює 55, що означає, що якість повітря є задовільним. На території аеропорту "Бориспіль" показник 17, що свідчить про те, що забруднення повітря в цьому місці є незначним і тримається в межах норми.
picture

У місті Біла Церква рівень якості повітря також є задовільним. Про це свідчить два показники - 50 і 53. Згідно з таблицею, якість повітря з таким показником є прийнятним, але може становити небезпеку для людей, які є особливо чутливими до забруднення повітря.
picture

У Фастові відзначається хороший рівень повітря. Показник 12 говорить про те, що в місті незабруднене і зовсім не небезпечний повітря. Показник до 50 свідчить про задовільний якості повітря.

picture

У Вишгороді індекс якості повітря коливається від 48 до 56. Ці показники також є в межах норми, але, як раніше вже повідомлялося, можуть становити небезпеку для людей, які є особливо чутливими до забруднення повітря.

picture

Місто Бровари також на сьогодні є один з тих, в якому індекс якості повітря відповідає нормі. Згідно з наданими даними, рівень якості повітря становить 22, що є хорошим показником.

picture

В Обухові рівень якості повітря також відповідає всім нормам. Зазначеним на мапі показник дорівнює 12.

picture

Варто відзначити, що найчистіше повітря зафіксовано в селі Бузова, що входить в Києво-Святошинський район Київської області. Це єдине місце в області, де показник індексу повітря дорівнює 0.

picture

Найвищий показник зафіксований у Києві в районі вулиці Великої Васильківської. Індекс якості повітря в цьому місці дорівнює 105. Це означає, що таке повітря є нездоровим для чутливих груп.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" повідомляв про те, якою буде погода в Київській області з 9 по 13 серпня. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання інформувало про те, що в Києві можна буде побачити неймовірний зорепад. Астрономи розповіли, що в цьому році потік зірки не буде засліплений світлом Місяця. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Джерело: https://waqi.info/ru


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися