Погода у Київській області на тиждень: коли очікувати дощі

Погода на цьому тижні порадує жителів області

Поточний тиждень за прогнозами синоптиків видасться для Київської області теплою і практично без опадів. Однак в один з днів зливи з грозами все ж проявлять себе.

За даними Укргідрометцентру, сьогодні 9 серпня, в столиці та області буде хмарна погода протягом усього дня. Температура повітря складе від 29 до 31 градуса тепла. До ночі стовпчик термометра покаже до 17 градусів.

picture

У вівторок, 10 серпня, синоптики обіцяють дощ на території всієї країни, крім західних областей. У Києві та області очікується до 28 градусів вище 0 вдень.

picture

11 серпня прогнозують гарну погоду в Києві та області. Вдень очікується від 26 до 28 градусів тепла. До ночі - до 17 градусів.

picture

У четвер, 12 серпня, також прогнозується тепла погода без опадів. В цей день буде хмарно, а температура повітря складе від 25 до 27 градусів. Вночі, як і раніше, до 17 градусів тепла.

picture

П'ятниця 13-е також порадує в цей день теплом. На території всієї країни прогнозується суха і хмарна погода. Температура повітря вдень складе до 27 градусів, а до ночі - від 15 до 17 градусів.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував про те, що в Києві можна буде побачити неймовірний зорепад. Астрономи розповіли, що в цьому році потік зірки не буде засліплений світлом Місяця. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання інформувало про те, що в Департаменті транспортної інфраструктури КМДА попередили про обмеження руху транспорту в центрі Києва на чотири дні. Читайте подробиці в матеріалі на нашому сайті.

Джерело: https://meteo.gov.ua/ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Руслан

13 серпня 2021, 08:21

Дай бог

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися