Капітальний ремонт за 43 млн гривень: у Борисполі розширять центральну вулицю

Ремонтні роботи тривають вже два місяці

У місті Бориспіль проводиться капітальний ремонт вулиці Київський Шлях. У пресслужбі Київської обласної державної адміністрації розповіли, що на цій вулиці планується розширення проїжджої частини для зручності водіїв.

За словами голови КОДА Василя Володіна, центральна вулиця Борисполя потребує такого нововведення у зв'язку з тим, що має щільний автомобільний графік. Єдиним правильним рішенням в цій ситуації є саме розширення проїжджої частини. Таким чином значно зменшиться навантаження на дорозі.

9 червня підрядники розпочали ремонтні роботи на вищевказаній вулиці. Після двох місяців вони встигли зробити нижній шар дорожнього покриття і бортовий камінь, зробити демонтаж опори освітлення, а також провести фрезерування.

Відзначається також, що ремонтні роботи тривають у рамках програми президента "Велике будівництво". Повне завершення капремонту планується вже у 2022 році. Далі будуть облаштовані тротуари та острівці безпеки та встановлені дорожні знаки. Загальна вартість ремонтних робіт складе 43 млн гривень.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що капітальний ремонт траси "Київ - Суми - Юнаківка" на цей момент триває. Дорожники ремонтують одинадцять ділянок траси. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що на дорогах Києва оновлюють асфальт. Детальніше про те, як яких вулицях зараз проходять ремонтні роботи, читайте в матеріалі на нашому сайті.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Оксана

16 серпня 2021, 12:26

Не улицы, а кусочек ее, маленький..))

Сергій

14 серпня 2021, 09:13

Київський шлях ,а не Київський путь.

Сергей

13 серпня 2021, 19:21

Пока делают главную дорогу, этим временем главной стала ул.Толстого, по которой даже нету тротуара...и при этом что будет с этой улицей пока закончится ремонт Киевского шляха...!!!!

Местный

12 серпня 2021, 07:35

Улучшения по любому есть, расширили с''езды и выезды с прилегающих дорог, а для транзитных авто лучше пользоваться об'ездной, быстрее всеравно не будет)))

Дмитрий

11 серпня 2021, 21:56

Никакого расширения нет!

Дмитрий

11 серпня 2021, 20:38

Какое расширение?! Добавляют клумбы, притом, на выезде! 43 млн.?! За что?! Эти твари когда нибудь нажрутся? Где власть? Где справедливость? Где демократия?

Garik

11 серпня 2021, 11:37

Писатели!!! Вы бы в Борисполь заехали!!! Линейки не нужно. Есть расширение.., но только не дороги а карманов у некоторых индивидуумов!! Кому этот чёс нужен!?

Александр

10 серпня 2021, 23:00

Такую фигню пишите! Никакого расширения нет и не будет! План смотрите?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися