На дорогах Києва оновлюють асфальт: де триває ремонт (ФОТО)

Комунальники розповіли про стан оновлення столичних доріг

У Києві на багатьох об’єктах тривають дорожні роботи. Про це розповіли у комунальній корпорації "Київавтодор", передають "Коментарі".

За даними комунальників, у Києві на вулиці Чорнобильській на вихідних встелили близько чотирьох тисяч квадратних метрів нового асфальту. Тут також ремонтують тротуари, триває влаштування нижніх шарів покриття та облаштування велосипедних доріжок.

Триває будівництво основи проїжджої частини на вулиці Льва Толстого. Тут вже заасфальтували близько п’яти тисяч квадратних метрів дороги, влаштували майже пів кілометри дощової каналізації та згодом розпочнуть оновлювати тротуари.

У Києві триває капітальний ремонт вулиць Борщагівської, Івана Франка та Милославської, а також реконструкція Пейзажної алеї. Столичні комунальники завершують оновлення проспекту Степана Бандери та розпочали капітальний ремонт проспекту Героїв Сталінграда.

Окрім того, у столиці продовжується оновлення 10 мостів. Тривають ремонти двох споруд на вулиці Льва Товстого, Індустріального, Новокостянтинівського шляхопроводів, мосту через річку Либідь на Видубичах та інших столичних мостів. Масштабні роботи тривають у Києві й на Кільцевій дорозі. 

Нагадаємо, у Києві розпочали підготовчі роботи з будівництва Оболонського пішохідного мосту зі сторони вулиці Прирічної на острів Оболонський. Довжина Оболонського мосту складе 72,4 метра, а його ширина — 4,5 метра. Система мостів має з’єднати Оболонський острів, парк "Наталка" та вихід на вулицю Прирічна між затоками Собаче Гирло та Оболонь. Це буде єдиний піший маршрут для киян і гостей столиці. 

У Києві також активно тривають роботи з будівництва Подільсько-Воскресенського мосту. Зараз тут облаштовують пішохідну зону та інтегрують заїзд із набережної. Також у столиці триває ремонт Великої кільцевої дороги. Дивіться, як ремонтують трасу на ділянці від Одеської площі до вулиці Ватутіна. Цю ділянку столиця отримала на свій баланс від області нещодавно. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Кременчукі до траси "Бориспіль — Маріуполь" збудують новий міст через річку Дніпро. Новий кременчуцький міст збудують на правому березі Дніпра. Шляхопровід буде виходити на набережну, де сполучатиметься з автошляхом Н-08 "Бориспіль — Маріуполь". Проєктом будівництва нового мосту передбачена можливість з’їзду на Літературний провулок. На лівому березі міст закінчуватиметься на Великій набережній зі з’їздом на вулицю Флотську.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Igor

10 серпня 2021, 12:27

Ремонт дорог делают не там где надо. Подольский спуск и Владимирский спуск в ужасном состоянии. Борисполь скую трассу вообще ещё лет 5-7 можно было не трогать!Деньги бездарно закатывают в землю.

Коля

10 серпня 2021, 11:06

наконец-то

Яр

10 серпня 2021, 10:55

Решили услужить «великим» чинам из Европы…

Совесть

10 серпня 2021, 10:16

Ремонт проводят везде, но только не на ул. Бориспольской, которая требует ремонта!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися