У Києві скасували рейси міської електрички: подробиці

У столиці тимчасово скасували кілька рейсів київської міської електрички, рухомий склад не курсуватиме з технічних причин. Про це повідомили у пресслужбі комунального підприємства "Київпастранс".

Повідомляється, що з 11 серпня тимчасово скасовані рейси міської електрички під номерами 7304, 7311/7312 і 7319. Про відновлення руху буде повідомлено пізніше. Комунальники заздалегідь вибачилися за тимчасові незручності.

Нагадаємо, що в Києві планують розвивати приміське сполучення з великими містами в рамках проєкту City Express, який передбачає інтеграцію залізниці з міським транспортом столиці. В Інституті Генерального плану Києва планують створити суміжну мережу приміської та міської електрички.

Також навколо міста планують побудувати нову окружну дорогу протяжністю майже 150 кілометрів, яка повинна буде розвантажити понад 70% вантажного трафіку, що йде через Київ.

Нова Київська обхідна дорога з'єднає між собою найбільші міста Київської області, а саме Ірпінь, Васильків, Обухів, Ворзель, Бориспіль і Бровари. Також водіям не доведеться їхати на лівий берег Києва із правого через центр міста.

Раніше "Коментарі" повідомляли про будівництво нової траси Київ-Кишинів.

Читайте також про закриття київського фунікулера до кінця літа.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Alex

12 серпня 2021, 14:59

3 года не могут построить развязку на Богатырской и соединить ее с окружной дорогой! А мечтать о 150 км это в нашем стиле

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися