У Києві на найвищому флагштоку країни встановлять новий герб України

На честь Дня Державного Прапора та до 30-річчя Незалежності України в Києві оновлять тризуб на найбільшому флагштоку країни, який встановлений на Печерський пагорбах. Про це повідомили у пресслужбі Київської міської державної адміністрації.

Відомо, що конструкція тризуба буде легшою й оснащеною поворотним механізмом. Новий герб виготовили на одному з київських підприємств, підготовку до монтажу конструкцій почали 11 серпня, а закінчити планують напередодні Дня Державного Прапора 23 серпня.

Нагадаємо, що в цьому році 24 серпня на Хрещатику і Майдані Незалежності проведуть урочистий концерт і військовий парад Збройних Сил України з прольотом авіації в складі повітряної колони сил безпеки й оборони, збройних сил країн-партнерів, а також артилерійським салютом на Трухановому острові.

Варто відзначити, що у 2019 і 2020 роках на День Незалежності військовий парад не проводився, а торік Президент України Володимир Зеленський заявив, що нині військова техніка потрібна на сході.

На День Незалежності також заплановано проведення саміту Кримської платформи, який відбудеться в День Державного прапора України 23 серпня. Участь у саміті візьмуть представники світової спільноти, зокрема глава Європейської Ради Шарль Мішель, а також представники країн Європи.

Раніше "Коментарі" повідомляли про будівництво нової траси Київ-Кишинів.

Читайте також про закриття київського фунікулера до кінця літа.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Ирина

11 серпня 2021, 17:00

Клаааас! Теперь у нас в стране все наладится сразу же. Так в принципе в стране все есть: и пенсии высокие, и в онкобольницах всего хватает, и деток больных государство лечит за свой счёт - в общем лучше и не придумаешь куда потратить приличную сумму денег как не на самый длинный флагшток....

Зеленский

11 серпня 2021, 15:47

Памятники повалили, улицы переименовали, туалеты перекрасили, напрыгались до самой бедной страны и наконец ещё одна перемога!!!

Коша.

11 серпня 2021, 15:43

Лучше памятник ,бутылке подсолнечного масла поставили.

КУивлянын

11 серпня 2021, 15:04

Как всегда, очередная "перемога". Самая бедная по статистике того же Евросоюза страна Европы - каждый 3й голодает, столица вообще в село превратилась, всё разваливается - везде сплошной рекет, пожилые люди накладывают на себя руки - а марионетки штатов только цирк устраивают. Но вонючие селюки, поколениями напирающие "у хород" со своих вымирающих сел - бесспорно будут ликовать, называя сие эуропой! Пусть скачут одноклеточные, пока ещё страна существует.. пока ещё не умерла, как в том гимне всегда пели :)

Юей

11 серпня 2021, 14:52

Федор, ця країна завжди жила лише зовнішніми атрибутами державності. Під цим соусом краще і легше красти

Правда

11 серпня 2021, 14:14

Федор, так їдь до хуйла там все в бан тікає і всі підприємства працюють щоб хуйло вміли свої утримував за кордоном і кошти в американських і швейцарських банках!

Федор

11 серпня 2021, 13:30

Дибилы! В стране экономический кризис, предприятия уходят с под молотка, должны кучу денег, социальная защита населения нулевая, а мы флаги с гербами развешиваем! Не те приоритеты господа! Страна в жопе, а вы ее бантиками украшаете!

Александр

11 серпня 2021, 11:56

Один вопрос, торжественный концерт 95 квартала ?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися