У Київській області подорожчав проїзд: озвучені нові ціни

Відзавтра городяни платитимуть більше за проїзд у громадському транспорті

З 12 серпня в білоцерківському громадському транспорті відбудеться підвищення цін на проїзд. Таке рішення прийняв виконком міської ради Білої Церкви. Про це повідомляє видання "Крокус".

Під час круглого столу перевізники неодноразово говорили про те, що останнім часом значно збільшилася вартість солярки, плюс до того збільшилися зарплати. У зв'язку з цим вони наполягали на піднятті тарифів.

Депутат міської ради Микола Бабенко зазначив, що попри те, що багато дійсно зросло в ціні, але пенсії та соціальні виплати залишилися колишніми. Мінімальна пенсія навіть якщо і зросла, то приблизно на 17-18 гривень.

"Говорити про те, що щось зросло, але не давати альтернативи нашим пенсіонерам і пільговикам, щоб їздити в громадському транспорті нарівні з усіма іншими пасажирами, це є неприйнятним", - заявляє депутат.

Під час засідання виконавчого комітету було прийнято рішення зробити проїзд у громадському транспорті диференційованим. Разом з тим обіцяли звернути увагу на ту категорію людей, які мають гарантовані державою пільги на проїзд.

Так, з 12 серпня проїзд на автобусних маршрутах під номером 14 і 22 буде коштувати 7 гривень. До 8 гривень підняли ціну на проїзд на таких автобусних маршрутах: № 2, № 3, № 4, № 5, № 6, № 6А, № 7, № 8, № 11, № 13, № 16, № 17, № 17А, № 18, № 19, № 21.

До слова, самі ж перевізники наполягали, щоб ціна за проїзд становила до 12 гривень. Однак таку вартість порахували неприйнятною і підняли до 7 і 8 гривень.


Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував про те, що в Києві кардинально змінили проїзд у маршрутках. Заступник голови КОДА розповів про те, чи планується подорожчання проїзду в громадському транспорті. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що в приміських маршрутках Києва подорожчав проїзд. Детальніше про це читайте в матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


мария

6 вересня 2021, 12:41

скоты

Михаил

12 серпня 2021, 11:26

А в Краматорске Дон. обл. уже несколько месяцев проезд 10 гр. Наверное, этот город " богаче", или как!!!!

Валерий

11 серпня 2021, 22:01

И пенсионеры тоже будут платить по 7или 8 гривны?Где же справедливость?

Vadim

11 серпня 2021, 20:35

Вот это Эуропа! Дождались, наконец-то заживём!

Маша

11 серпня 2021, 18:27

А вот интересно зарплаты и пенсии тоже поднимут, чтобы можно было на маршрутках ездить.

Сергей

11 серпня 2021, 15:45

похуй

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися