У Києві кардинально змінили проїзд в маршрутках: чи буде подорожчання

Заступник голови Київської міської державної адміністрації Костянтин Усов розповів про те, чи планується подорожчання вартості разового проїзду в маршрутках столиці після впровадження нових правил для приватних перевізників. Про це він повідомив в інтерв'ю виданню Depo.Київ

На питання про те, чи буде дорожчати проїзд у маршрутках після введення нових стандартів, чиновник заявив, що КМДА згідно з чинним законодавством не регулює тарифи на перевезення у маршрутних таксі, а самі тарифи регулюються ринком транспортних перевезень.

Нагадаємо, що столична влада кардинально змінила правила проїзду в маршрутних таксі. Переможці конкурсу на перевезення пасажирів на міських маршрутках отримали новий договір, який є найбільш детальним із тих, що були до цього дня.

У новому договорі прописані конкретні вимоги, як, наприклад, кондиціонер, який обов'язково повинен працювати. Температура в салоні автобуса повинна становити не більше 22 градусів влітку і не менше 15 градусів взимку.

Водіїв зобов'яжуть одягти уніформу, навчать надавати першу медичну допомогу, допомогу людям на візках. Спілкування з пасажирами буде тільки державною мовою, а "блатних" пісень і різних постерів не буде.

Перевізники, що працюють за старими договорами, отримають додаткову угоду з ключовими вимогами нових стандартів, які їм доведеться прийняти.

Раніше "Коментарі" повідомляли про будівництво нової траси Київ-Кишинів.

Читайте також про закриття київського фунікулера до кінця літа.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Игорь

5 серпня 2021, 12:04

Эти мрази лишились бабок от левых киосков а подзенмных пререходах и ищут новые места левых заработков. Муки.

Серж

4 серпня 2021, 20:59

О чём этот текст?

Люба

4 серпня 2021, 20:17

Проезд подорожал.Условия в этих маршрутках остались.О чем вещает этот чиновник?

Виталий

4 серпня 2021, 19:58

Правильно так и нужно с этими водилами давят на нас значит пусть давят на них сверху поддерживаю новый договор

Сергей

4 серпня 2021, 19:02

А в автобусах, трамваях и тролейбусах забыли кондиционеры поставить!?!? Нашли крайних

liubov.beldii

4 серпня 2021, 18:54

Когда в маршрутках установят терминалы для оплаты проезда??? Мне кажется ,там никто не знает какая выручка за смену. Не является ли это скрытие доходов????

Александр

4 серпня 2021, 18:01

С такими зарплатами и отношением к водителю как к рабу (имел "честь" поработать 8 лет на маршрутке) знаю о чём говорю, то как говорится за что боролись на то и напоролись. Сейчас возят людей 80-90%приезжих, которые пашут от зари до зари за копейки! Некоторые требования выдвинутые властями в техническом плане невыполнимы! Одни шарпаки с маршрута уберут, другие выпустят на линию и всё на этом затихнет...

Наталия

4 серпня 2021, 17:46

Плату за проезд поднимут, а про сервис забудут.Как были вонючие маршрутки и дырявые, что на ходу людей теряли, так и останутся и вместе с ними хамы водители.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися