У Києві на найбільшому прапорі України почали демонтувати тризуб (Фото)

На Печерський пагорбах української столиці біля Батьківщини-Матері почали демонтаж тризуба на найвищому прапорі України, який планують замінити до 23 серпня. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив фотограф Ян Доброносов.

Знімок фотографа показує, що робітники почали демонтувати тризуб, який розташований на вершині флагштока.

Нагадаємо, що в честь Дня Державного Прапора та до 30-річчя Незалежності України в Києві оновлять тризуб на найбільшому флагштоку країни, який встановлений на Печерських пагорбах. Про це повідомили у пресслужбі Київської міської державної адміністрації.

Відомо, що конструкція тризуба буде легшою й оснащеною поворотним механізмом. Новий герб виготовили на одному з київських підприємств, підготовку до монтажу конструкцій почали 11 серпня, а закінчити планують напередодні Дня Державного Прапора 23 серпня.

Також у цьому році 24 серпня на Хрещатику і Майдані Незалежності проведуть урочистий концерт і військовий парад Збройних Сил України з прольотом авіації в складі повітряної колони сил безпеки й оборони, збройних сил країн-партнерів, а також артилерійським салютом на Трухановому острові.

Раніше "Коментарі" повідомляли про будівництво нової траси Київ-Кишинів.

Читайте також про закриття київського фунікулера до кінця літа.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися