У Київській області побудують сучасне пологово-гінекологічне відділення (ФОТО)

Зараз готується документація для проведення тендерних процедур

У місті Бориспіль, що на Київщині, незабаром з'явиться пологово-гінекологічне відділення, оснащене сучасним обладнанням. Про це пише видання "Вести".

За інформацією джерела, гінекологічне відділення буде побудовано на базі Бориспільської багатопрофільної лікарні інтенсивного лікування. Даний проєкт розглядався міською владою ще кілька років тому, до візиту президента Володимира Зеленського в місто. Після того як глава держави приїхав з робочим візитом до Борисполя, було прийнято рішення про капітальний ремонт приміщень лікарні. Однак цю ідею на деякий час довелося відкласти через те, що не було "вільних грошей".

Секретар міської ради Владислав Байчас зазначив, що зараз цей проєкт трохи переробили, щоб створити в ньому сучасне пологове відділення. На сьогодні повним ходом йде підготовка документації для проведення тендерних процедур.

Повідомляється, що під час будівництва будуть враховуватися принципи ефективності, європейські стандарти та будуть використані сучасні будматеріали.

Обсяг роботи планується досить великий, відповідно, в це будуть вкладати чималі кошти. Бориспільській громаді буде вкрай складно зробити це самостійно. Як виявилося, Київська обласна державна адміністрація готова фінансово допомогти з цим проєктом.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що на Дарниці будують сучасні очисні споруди. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що в Києві біля озера створять новий сучасний парк. Тендер на розробку проєкту майбутнього парку запустили ще в травні. Детальніше про це читайте в матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися