У Києві через ремонт доріг ускладнено рух транспорту (ФОТО)

Патрульна поліція столиці попередила водіїв

У Києві на кількох ділянках доріг через ремонтні роботи ускладнено рух транспорту. Про це водіїв попереджає Патрульна поліція столиці, передають "Коментарі".

У Києві тривають ремонтні роботи на вулиці Заболотного. Через дорожні роботи ускладнено у напрямку від Столичного шосе до вулиці Метрологічної, повідомили у Патрульній поліції столиці. Окрім того, через ремонтні роботи на вулиці Данила Щербаківського поблизу станції метро "Нивки" можливе ускладнення руху у напрямку вулиці Стеценка.

 

Раніше у Подільському районі Києва тимчасово обмежили рух транспорту на шляхопроводі через залізницю на вулиці Новокостянтинівська через проведення ремонтних робіт. На мосту частково перекрили рух до 19 серпня. Комунальники почали поточний середній ремонт плити проїжджої частини на ділянці між вулицями Хвойка і Корабельній. Під час робіт рух буде обмежено, дорожники заздалегідь вибачилися за можливі затори та незручності.

У столиці через ремонт доріг обмежили рух транспорту на Північному мосту. Часткове перекриття рух на переправі буде діяти до 30 серпня. На мосту починають середній ремонт дорожнього покриття. Комунальники працюватимуть у напрямку лівого берега.

Столична влада також тимчасово обмежила рух транспорту на вулиці Борщагівська через проведення капітального ремонту дорожнього покриття. На частині вулиці Борщагівській обмеження діятиме до 15:00 17 серпня. На цій ділянці дорожники завершують капітальний ремонт. Об'їхати вулицю можна буде за маршрутом: вулиця Чорновола — проспект Перемоги — вулиця Нестерова і вулиця Цедіка — вулиця Довженка — вулиця Гетьмана.

Джерело: https://t.me/kyivpatrol


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися