У поїздах з Києва до Закарпаття змінився маршрут і графік

Про зміни в курсування поїздів розповіли в "Укрзалізниці"

Поїзд "Київ — Солотвино, Чоп" почне курсувати за новим розкладом. Про зміни повідомили в "Укрзалізниці", передають "Коментарі".

Дістатися з Києва до Закарпаття з 19 вересня можна буде швидше. З цієї дати почне курсувати двогрупний поїзд "Київ — Солотвино, Чоп". Зі столиці поїзд відправлятиметься о 17:11, а в Солотвино прибувати о 11:19 - на більш ніж дві з половиною години раніше. Із Солотвино до столиці поїзд відправлятиметься з 20 вересня майже на дві години раніше — о 16:50, а до Києва прибуватиме о 10:44.

Крім того, новий маршрут поїзда "Київ — Чоп — Солотвино" пройде через станції Стрий, Славське, Свалява та Мукачево, а маршрут поїзда "Київ — Солотвино, Чоп" - через станції Самбір, Турка, Сянки, Перечин та Ужгород. З'єднувати й роз'єднувати поїзди будуть на залізничній станції у Львові.

В "Укрзалізниці" додали, що під час святкування Дня Незалежності України продовжено маршрут поїзда "Київ — Харків" до Костянтинівки. 20 серпня він буде відправлятися з Києва о 22:50, прибуття до Костянтинівки — о 10.20.

Потяг "Харків — Київ" змінить маршрут 25 серпня. У цей день він курсуватиме з Лисичанська в столицю: відправлення о 17:46, прибуття в Київ у 06:03. Час відправлення поїзда з Харкова не зміниться. В "Укрзалізниці" також нагадали, що на цьому тижні додали вагони до поїздів з Києва до Попасну, Херсон, Маріуполь, Ужгород і Харків.

Нагадаємо, в Київській області триває будівництво доріг для приміських електропоїздів по маршруту "Васильків — Київ". У рамках державної програми "Велике будівництво" роботи виконують за проєктом електрифікації ділянки залізниці "Васильків-1 - Васильків-2".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Києві планують запустити проєкт приміських залізничних перевезень. Зараз в Україні працюють над проєктами "City Express" у Києві, Харкові та Дніпрі. Для столиці отримають для випробування "Kyiv City Express" кілька поїздів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися