В одному з міст Київської області не збираються знижувати тарифи на проїзд

Кілька днів тому в містах Київської області була знижена вартість проїзду в громадському транспорті. Однак одного з міст ці зміни не торкнулися.

Як повідомляли в пресслужбі Київської обласної державної адміністрації, голова Василь Володін проводив зустріч з перевізниками, в ході якої обговорювалися тарифи на проїзд. В результаті керівництву ОДА таки вдалося домовитися про зниження цін.

Вже незабаром ціни на проїзд в приміському пасажирському транспорті стали падати. До 11 серпня вартість була змінена на дев'яти маршрутах в містах Київської області. Василь Володін вважає, що не тільки перевізники, а інші постачальники послуг повинні з розумінням ставитися до платоспроможності людей і переглянути тарифи.

Як виявилося, на зустріч не були запрошені перевізники з міста Переяслав. Директор ПП "АвтоПасЛайн" Олександр Пасічник розповів, що вартість проїзду в місті вважається помірною. Крім того, на деяких маршрутах ціна на проїзд занадто низька. Тому про зниження тарифів мова йти не могла.

Також за словами Пасічника, в останній раз вартість проїзду на маршрут підвищувалася в березні поточного року. Тоді на 15 гривень подорожчав проїзд на маршруті "Переяслав-Київ". Повідомляється, що в громадському транспорті міста в найближчому часі ціни підіймати не будуть. Це може статися тільки в тому випадку, якщо підійматися ціна на паливо або ж відбудеться підвищення в оподаткуванні.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" повідомляв про те, що в громадському транспорті одного з міст Київської області підвищили ціни на проїзд. Детальніше читайте в нашому матеріалі.

Також видання інформувало про те, що В КМДА розповіли про будівництво Подільсько-Воскресенського моста. Детальніше про це читайте в матеріалі на нашому сайті.


Читайте также