У Києві на три дні перекриють рух транспорту на деяких вулицях

Обмеження руху транспортних засобів буде відбуватися в певний час

Починаючи з завтрашнього дня в Києві будуть проводити репетицію параду військ до Дня Незалежності України. У зв'язку з цим рух транспорту буде тимчасово перекрито. Про це повідомляє Патрульна поліція України в Київській області на своїй сторінці в Facebook.

Так, за інформацією джерела, 18, 20 і 22 серпня в часовий проміжок між 15:30 і 24:00 відбуватиметься обмеження руху транспортних засобів на наступних ділянках міста:

picture

Повідомляється, що 18, 20 і 22 серпня з 15:30 до 24:00 будуть перекривати рух автотранспорту на вулиці Льва Толстого. Йдеться про ділянку від Терещенківській до площі Льва Толстого. Крім того, рух буде закрито на ділянці від Боричевого узвозу до Ігоревської.

Також 18, 20, 22 і 24 серпня, за словами пресслужби патрульної поліції, буде зупинено функціонування паркувальних майданчиків.

Городян просять враховувати, що на Труханівському острові буде проводитися артилерійський салют. Це означає, що доступ до окремим територіям буде заблокований для відпочивальників в ці дні.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" повідомляв читачам про те, що в Києві на Русанівських садах почали будувати тунелі метро на Троєщину. Це є символічною подією, оскільки вперше за 30 років в Києві починають будувати реальний тунель четвертої лінії метро. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання інформувало про те, що в київському метро розповіли, чи буде подорожчання проїзду. Транспортники відзначили, що тільки місцеві органи виконавчої влади мають право встановлювати тарифи на проїзд. Детальніше про це читайте в матеріалі на нашому сайті.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися