На трасі Бориспіль-Маріуполь будують новий міст (Фото)

На одній з ділянок траси Бориспіль-Маріуполь тривають роботи з будівництва переправи через річку Сула, яка є притокою Дніпра. Про це повідомили у пресслужбі державного дорожнього агентства "Укравтодор".

Відомо, що біля селища Липове дорожники відновлюють міст через Сулу, сьогодні завершили фарбування змонтованої частини металевої форми на переправі. Міст був побудований у 1962 році, перед стартом ремонту переправа не відповідала вимогам сучасного дорожнього руху і створювала небезпеку для водіїв. Проїзд на мосту під час виконання робіт закритий.

Нагадаємо, що в Кременчуці на трасі Бориспіль-Маріуполь тривають підготовчі роботи до будівництва величезного мосту через Дніпро, вже закінчені випробування 10 тестових паль. Про це повідомили на сторінці Служби автомобільних доріг у Полтавській області в Facebook.

Відомо, що дорожники успішно закінчили випробування десяти тестових паль для фундаментів естакад на підходах до мосту на обох берегах Дніпра. Майбутній міст буде побудований з двома пілонами висотою 103 метри, загальна довжина прогонів складе 720 метрів, а підмостового габариту - 18,5 метрів.

Нині на майданчику знаходяться близько 30 одиниць техніки, частина з них буде працювати безпосередньо в акваторії Дніпра. На 2021 рік на будівництво виділено 100 мільйонів гривень.

Раніше "Коментарі" повідомляли про будівництво нової траси Київ-Кишинів.

Читайте також про закриття київського фунікулера до кінця літа.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися