У Києві на станції метро "Майдан Незалежності" відкрили ескалатори

У центрі української столиці на станції метрополітену "Майдан Незалежності" завершили ремонт чотирьох ескалаторів і знову запустили їх в експлуатацію. Про це повідомили в прес-службі Київської міської державної адміністрації.

Відомо, що роботи з капітального ремонту чотирьох ескалаторів на станції завершені. В рамках робіт були замінені підшипники в двигунах і вхідних редукторах валів, тягові ланцюги, настил сходи, бігунки і виконані інші роботи. Вартість робіт склала майже 60000000 гривень. Ескалатори підземки є дорогими механізмами, які вимагають періодичних капремонтів.

Нагадаємо, що раніше в комунальному підприємстві "Київський метрополітен" відповіли на питання про можливе подорожчання разового проїзду в підземці найближчим часом. Про це комунальники повідомили у відповідь на інформаційний запит видання " Depo ".

Про можливе подорожчання проїзду в метрополітені найближчим часом комунальники не дали чіткої відповіді, заявивши, що підвищення тарифів на проїзд є сферою безпосередньо КМДА. Транспортники відзначили, що тільки місцеві органи виконавчої влади мають право встановлювати тарифи на проїзд.

Раніше "Коментарі" повідомляли про будівництво нової траси Київ-Кишинів.

Читайте також про закриття київського фунікулера до кінця літа.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися