У Київській області очікується похолодання: прогноз синоптиків

Температура повітря буде трохи вище 10 градусів вище 0

Погода на території Київської області на найближчі дні різко змінилася. Синоптики очікують значно похолодання. Про це повідомляється на сайті Укргідрометцентру.

За прогнозами метеорологів, до початку наступного тижня температура повітря вночі опускатиметься до 11 градусів. Раніше прогнозувалося, що вночі стовпчик термометра показуватиме 16-17 градусів тепла. Однак за оновленими даними в області очікується похолодання.

Найхолодніша ніч буде 23 серпня. Синоптики Укргідрометцентру передають, що температура повітря знизиться до 11 градусів у Миронівці, Яготині, Фастові, Чорнобилі, Тетереві, Борисполі, Броварах, Баришівці, Миронівці та Білій Церкві.

picture

Варто зазначити, що температура вдень також почне знижуватися. Наприклад, 19 серпня на території Київської області очікується до 23-24 градусів вище 0. У наступні дні аж до понеділка, 23 серпня, очікується вдень 24-25 градусів тепла.

До слова, найближчі п'ять днів будуть сонячними. До наступного робочого тижня дощі не прогнозуються.

picture


Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" повідомляв про те, що в Києві пройде реконструкція одного з парків. У ньому планується спорудження сучасної скейт-зони та урбан-парку, де можна буде займатися різними видами спорту. З'являться також різні зони для активного відпочинку. Також буде обладнано дитячий майданчик. Детальніше читайте в нашому матеріалі.

Також видання інформувало читачів про те, що в Київській області висохле озеро перетворять на місце для розваг. Вже представлена схема того, як це місце незабаром буде виглядати. Детальніше читайте в матеріалі на нашому сайті.


Джерело: https://meteo.gov.ua/ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися