У Київській області висохле озеро перетворять на місце для розваг: як воно буде виглядати (ФОТО)

У міськраді представили план будівництва

На в'їзді в місто Славутич, що в Київській області, протягом багатьох років існує великий котлован, який було вирішено перетворити на місце для розваг як дорослих, так і дітей. Про це повідомляється на сторінці Славутицької міської ради в Facebook.

За інформацією джерела, переможцем конкурсу Бюджету участі з благоустрою загальноміської території у 2020 році став проєкт Володимира Вялько "еVoda в сухому озері". По завершенню реалізації проєкту, на місці котловану з'явиться місце для розваг.

picture

Планується, що раніше занедбане місце отримає нове життя і буде радувати своїм виглядом городян і приїжджих. Його хочуть повністю облаштувати та зробити місце, де місцеві жителі зможуть відпочивати, насолоджуватися видами та розважатися.

На цей момент не розголошується, що конкретно планують побудувати в цьому місці. Однак городянам обіцяють, що після закінчення будівництва у них з'явиться місце з водними каналами для струмків, яких так не вистачало Славутичу.

"У сухе озеро потрапить вода і така своєрідна оаза мікроклімату не тільки створить комфорт і прохолоду, а й стане ефективним елементом оформлення ландшафту на в'їзді в Славутич", - йдеться у повідомленні.

У міськраді також представили схему того, у що незабаром перетвориться занедбаний котлован.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" повідомляв про те, що в Києві пройде реконструкція одного з парків. Імовірно, ремонтні роботи будуть завершені до жовтня поточного року. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання інформувало читачів про те, що в Прип'яті почнуть відновлювати кафе, автовокзал і житлові будинки. У цьому році планується розробка проєкту реновації будівель, а в наступному - будівельні та ремонтні роботи. Детальніше про це читайте в матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Наталия

23 серпня 2021, 02:08

Здесь небыло никогда озера. Был котлован под проект искусственного водоёма. Прежде чем писать, не мешало бы уточнить факты. А потом обижайтесь, что журналистов обзывают врунами.....

Раиса

22 серпня 2021, 06:28

Я не робот

Наталья

21 серпня 2021, 07:46

Очередной бред. Котлован никогда не был озером

Макар

18 серпня 2021, 20:44

Місто Славутич ще називають-містом дітей! А у місті немає а-ні дитячої лікарні і навіть дитячого відділення! РОДДОМа й того немає вже. Проте кожного року знаходяться величезні кошти на всіляку непотрібну дурню! ГАНЬБА,ГАНЬБИЩЕ!

Макар

18 серпня 2021, 20:39

Туфта.

Александр

18 серпня 2021, 18:42

Ето не помешает деньги деребанить!

Василий

18 серпня 2021, 18:35

Это никогда не было озером, следовательно оно не может быть высохшим! Читайте первоисточники, прежде чем писать хрень!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися