У Києві відбудеться реконструкція одного з парків

Імовірно, ремонтні роботи будуть завершені до жовтня поточного року

У Києві в Голосіївському парку, загальна площа якого становить 140,9 га, буде проводитися капітальний ремонт. Про це повідомляє пресслужба київської мерії, посилаючись на слова депутата міськради Олесі Пинзеник.

Так, за інформацією джерела, даний парк хочуть зробити комфортною зоною для відпочинку як городян, так і туристів. Це означає, що без капітального тут не обійтися.

Уже відомо, що в парку облаштують центральні доріжки, а ґрунтові доріжки покриють відсівом, його часто використовують для верхнього шару після щебеневої основи. Буде облаштовано кімнату для матері та дитини, а також сучасний громадський туалет. Вбиральня буде розрахована на маломобільні групи населення. На завершення в парку проведуть роботи з озеленення.

Депутат також повідомила новину, яка напевно порадує столичну молодь. У парку планується спорудження сучасної скейт-зони та урбан-парку, де можна буде займатися різними видами спорту. З'являться також різні зони для активного відпочинку. Також буде обладнано дитячий майданчик.

Планується, що в середині вересня стартує капітальний ремонт Голосіївського парку, а вже до жовтня його зможуть відкрити.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" повідомляв про те, що в Києві хочуть побудувати 18 станцій метро за п'ять років. Будівництва цієї гілки метро чекають не тільки жителі Троєщини, а й люди, які проживають у Солом'янському районі, в якому є тільки станція метро "Вокзальна". Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання інформувало про те, що в Прип'яті почнуть відновлювати кафе, автовокзал і житлові будинки. У 2021 році розпочнуться роботи з реновації перших трьох туристичних об'єктів. Детальніше читайте в матеріалі на нашому сайті.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Ирина

18 серпня 2021, 10:27

Наконец-то!! И Русановку тоже ждём в новом обличии.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися