Як в Києві і області будуть працювати банки на свята: опубліковано розклад

Опублікований календар робочих днів банківської системи в Україні

В останньому місяці літа очікується невеликий чотириденний уїк-енд. У два з цих днів банки в Україні йдуть на офіційні вихідні. Про це повідомляється на сайті Національного банку України.

В опублікованому календарі банківської системи зазначено, що 23 та 24 серпня банки будуть закриті. Замість 23 серпня банки будуть працювати в суботу, 28-го числа.

Нагадуємо, що 23 серпня в країні святкується День державного прапора. Щорічно це свято відзначається 23 серпня. Однак же офіційний вихідний в цей день не передбачений. До слова, на загальнодержавному рівні свято встановлене ще у 2004 році.

На наступний день після цього, 24 серпня, в країні відзначається День Незалежності України. Цей день щорічно є вихідним. Цього разу уряд прийняв рішення поєднати вихідні зі святами, щоб українці відпочивали чотири дні поспіль. Однак замість 23 серпня робочим буде субота, 28 серпня.

У пресслужбі НБУ також зазначили, що в період з 21 до 24 серпня 2021 року міжбанківські перекази через СЕП будуть здійснюватися датою банківського дня 25 серпня.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" повідомляв про те, що в Київській області очікується похолодання. За прогнозами метеорологів, до початку наступного тижня температура повітря вночі сильно зміниться. А найхолодніша ніч буде 23 серпня. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання інформувало читачів про те, що в Києві проходить реконструкція площі. На ній планують встановити "сухий" фонтан, а також висадити цілу алею сакур. Детальніше про це читайте в матеріалі на нашому сайті.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися