У Києві перекриють весь центр через репетицію параду: адреси (Карта)

У Києві через репетицію масштабного військового параду до 30-ї річниці Незалежності України перекриють рух в центрі міста. Обмеження діятиме з 15:30 до опівночі. Про це повідомили в прес-службі Патрульній поліції Києва.

Обмеження руху діятиме на наступних вулицях: Хрещатик, Майдані Незалежності, Маршала Рибалко, В'ячеслава Чорновола, проспект Перемоги, Площа Перемоги, Старовокзальна, Жилянська, Велика Васильківська, площа Льва Толстого, площа Бесарабська, Академіка Туполєва, Антоновича, Івана Федорова, Либідська площа, Європейська площа, Володимирський узвіз, Боричів узвіз, Набережно-Хрещатицька, Нижній Вал, Глибочицькій проїзд, Петрівська алея, Паркова дорога, Дніпровський спуск, Набережне шосе, Набережно-Хрещатицька, Богдана Хмельницького, Володимирська, Льва Толстого, Саксаганського.

Нагадаємо, що в Києві під час святкування 30-ї річниці Незалежності України продовжать рух метрополітену, також закриють на вхід і вихід деякі станції. Про це повідомили в прес-службі Київської міської державної адміністрації.

Відомо, що в ніч з 24 на 25 серпня столичне метро подовжить графік роботи на дві години. Також 23 серпня закриють вхід і вихід станцію метро "Золоті Ворота" з боку вул. Володимирська, 24 серпня з початку роботи і до 13:00 закриють станцію "Майдан Незалежності" і перехід на станцію "Хрещатик", поїзди будуть проїжджати без зупинки.

Крім цього 24 серпня з 8:00 до 13:00 буде закрита вхід і вихід станція "Хрещатик" з боку Алеї Героїв Небесної Сотні.

Раніше "Коментарі" повідомляли про будівництво нової траси Київ-Кишинів.

Читайте також про закриття київського фунікулера до кінця літа.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися