Погода у Київській області: синоптики дали прогноз на вихідні

Погода на вихідних в цей раз порадує жителів області

У ці вихідні погода в Київській області порадує місцевих жителів, а всі, хто планував провести ці дні на природі, зможуть втілити свої плани в життя, адже дощів на чотириденний уїк-енд не передбачається.

За даними Укргідрометцентру, чотири вихідних, які очікують нас попереду, будуть сонячними та вже не такими жаркими. Максимальна температура вдень - 27 градусів.

Так, в суботу, 21 серпня, на території всієї області очікує 24-27 градусів тепла вдень і до 15 градусів вночі. Синоптики відзначають, що дощів в цей день не буде.


22 серпня буде, можна сказати, аналогічна погода. У всій Київській області буде трохи хмарно і температура повітря вдень сягне 27 градусів. До ночі стовпчик термометра покаже знову до 15 градусів.


У понеділок, 23 серпня, буде трохи холодніше, ніж в попередні два дні. Температура повітря вдень складе від 21 до 24 градусів тепла. Вночі очікується 14-15 градусів.


До слова, раніше синоптики прогнозували, що ніч 23 серпня стане чи не найхолоднішою за все літо. Температура повітря в нічний час повинна була скласти всього лише 11 градусів.

24 серпня, на День Незалежності, в області також збережеться тепла погода без опадів. Температура повітря вдень очікується до 23 градусів тепла. До ночі буде до 15 градусів.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" повідомляв про те, що в Києві над Хрещатиком на День Незалежності пролетить найбільший літак у світі. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання інформувало читачів про те, що в Києві змінять графік роботи метро і закриють станції. Подробиці читайте в матеріалі на нашому сайті.


Читайте также