У Києві над Хрещатиком на День Незалежності пролетить найбільший літак у світі (Відео)

У центрі української столиці під час параду, присвяченого святкуванню 30-ї річниці Незалежності нашої країни над Хрещатиком пролетить найбільший літак у світі - Ан-225 "Мрія", який побудований в Україні. Про це повідомили в прес-службі державного концерну "Укроборонпром".

Відомо, що літак буде замикати повітряну колону, він пролетить над Хрещатиком після бойових вертольотів, винищувачів, бомбардувальників, штурмовиків і військово-транспортних літаків і військово-транспортних літаків.

Під час репетиції параду "Мрія" також пролітала над центром столиці.

Нагадаємо, що в Києві під час святкування 30-ї річниці Незалежності України продовжать рух метрополітену, також закриють на вхід і вихід деякі станції. Про це повідомили в прес-службі Київської міської державної адміністрації.

Відомо, що в ніч з 24 на 25 серпня столичне метро подовжить графік роботи на дві години. Також 23 серпня закриють вхід і вихід станцію метро "Золоті Ворота" з боку вул. Володимирська, 24 серпня з початку роботи і до 13:00 закриють станцію "Майдан Незалежності" і перехід на станцію "Хрещатик", поїзди будуть проїжджати без зупинки.

Крім цього 24 серпня з 8:00 до 13:00 буде закрита вхід і вихід станція "Хрещатик" з боку Алеї Героїв Небесної Сотні.

Раніше "Коментарі" повідомляли про будівництво нової траси Київ-Кишинів.

Читайте також про закриття київського фунікулера до кінця літа.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися