Погода у Київській області: синоптики дали прогноз на вихідні

Погода на вихідних в цей раз порадує жителів області

У ці вихідні погода в Київській області порадує місцевих жителів, а всі, хто планував провести ці дні на природі, зможуть втілити свої плани в життя, адже дощів на чотириденний уїк-енд не передбачається.

За даними Укргідрометцентру, чотири вихідних, які очікують нас попереду, будуть сонячними та вже не такими жаркими. Максимальна температура вдень - 27 градусів.

Так, в суботу, 21 серпня, на території всієї області очікує 24-27 градусів тепла вдень і до 15 градусів вночі. Синоптики відзначають, що дощів в цей день не буде.

picture

22 серпня буде, можна сказати, аналогічна погода. У всій Київській області буде трохи хмарно і температура повітря вдень сягне 27 градусів. До ночі стовпчик термометра покаже знову до 15 градусів.

picture

У понеділок, 23 серпня, буде трохи холодніше, ніж в попередні два дні. Температура повітря вдень складе від 21 до 24 градусів тепла. Вночі очікується 14-15 градусів.

picture

До слова, раніше синоптики прогнозували, що ніч 23 серпня стане чи не найхолоднішою за все літо. Температура повітря в нічний час повинна була скласти всього лише 11 градусів.

24 серпня, на День Незалежності, в області також збережеться тепла погода без опадів. Температура повітря вдень очікується до 23 градусів тепла. До ночі буде до 15 градусів.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" повідомляв про те, що в Києві над Хрещатиком на День Незалежності пролетить найбільший літак у світі. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання інформувало читачів про те, що в Києві змінять графік роботи метро і закриють станції. Подробиці читайте в матеріалі на нашому сайті.


Джерело: https://meteo.gov.ua/ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися