У Київській області до Дня Незалежності відкриють новий пляж (ФОТО)

На новому пляжі буде встановлено спортивне обладнання

До24-го серпня в місті Біла Церква, що на Київщині, планується відкриття пляжу вейкбордингу. Про це повідомляє видання "Крокус".

За словами видання, новий пляж буде перебувати на набережній річки Рось, тобто по вулиці Росьова, 17. Вже відомо, що на території сучасного пляжу буде встановлено спортивне обладнання - лінійна реверсивна буксирована дорога для векбордінгу і водних лиж. Зараз, як раз, її вже монтують.

Вейкбординг - це екстремальний вид спорту. Являє собою поїздку на спеціальній дошці, яка називається вейкборд, за допомогою троса. До слова, такий спорт має схожість з серфінгом, скейтбордом і сноубордом.

Організатори повідомляють, що за їхніми планами відкриття нового пляжу має відбутися 24 серпня, в День Незалежності України. Однак це залежить від того, чи встигнуть закінчити ремонтні роботи до цієї дати.

Також за їхніми словами, завдяки тому, що люди на цьому пляжі будуть займатися вейкбордингом, в річку потраплятиме більшу кількість кисню, що позитивно позначиться на її мікрокліматі.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" повідомляв про те, що в Київській області незабаром відкриється нове місце для розваг. Новий об'єкт зможе вмістити в себе до 20 осіб одночасно. Детальніше читайте в нашому матеріалі.

Також видання інформувало про те, що в Київській області висохле озеро хочуть перетворити в місце для розваги місцевих жителів. Городянам обіцяють, що після закінчення будівництва у них з'явиться місце з водними каналами для струмків. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися